Sonja

Laadukkaan, kuntouttavan toiminnan tarjoaminen kysyy tekijältään vankkaa koulutusta ja kokemuksen tuomaa osaamista kohdata asiakas kokonaisvaltaisesti.

Työkokemusta kertynyt vuodesta 1994 niin vammaispalveluista, mielenterveyspalveluista, päihdekuntoutuksesta kuin vanhustyöstä.  Yksityisenä palveluntuottajana olen toiminut vuodesta 2019.

Perustana työlle on asiakaslähtöisyys ja hyvän luottamussuhteen rakentaminen. Myönteisyys, luovuus, innostus ja huumori ovat tärkeitä työkaluja. Työskententelen ratkaisu- ja voimavarasuuntautuneella työotteella. Toiminnallisten menetelmien avulla toteutettava yksilö -ja ryhmäkuntoutus on vahvaa osaamistani. Toiminnallisuus, asioiden yhdessä tekeminen ja kokemuksen jakaminen ovat perusta työlleni. Inspiroidun asiakaskohtaamisista ja elämästä, toivon sen välittyvän myös asiakkailleni.

Toimintani on rekisteröity Aluehallintoviraston (AVI) yksityisten sosiaalipalveluiden palveluntuottaja rekisteriin. Otan asiakkaita vastaan niin itse maksavana kuin ostopalveluna kunnan, kuntayhtymän, vakuutusyhtiön ja sairaanhoitopiirin  maksusitoumuksella.

Koulutus:

Kehitysvammaistenhoitaja (1994)

Sosionomi (AMK) (2001)

Ratsastusterapeutti-SRT® (2020)

Lisäksi olen suorittanut hevosavusteisen sosiaalipedagogiikan täydennyskoulutuksen (2019)