Sonja

Laadukkaan, kuntouttavan toiminnan tarjoaminen kysyy tekijältään vankkaa koulutusta ja kokemuksen tuomaa osaamista kohdata asiakas kokonaisvaltaisesti.

Työkokemusta kertynyt vuodesta 1994 niin vammaispalveluista, mielenterveys- ja päihdepalveluista kuin vanhustyöstä. Olen hyödyntänyt työssäni toiminnallisten menetelmien avulla toteutettavaa yksilö -ja ryhmäkuntoutusta yli kymmenen vuoden ajan.

Perustana työlle on asiakaslähtöisyys ja hyvän luottamussuhteen rakentaminen. Myönteisyys, luovuus, innostus ja huumori ovat tärkeitä työkaluja. Työskententelen ratkaisu- ja voimavarasuuntautuneella työotteella. Toiminnallisuus, asioiden yhdessä tekeminen ja kokeminen ovat isossa osassa työtapaani. Inspiroidun asiakaskohtaamisista ja elämästä, toivon sen välittyvän myös asiakkailleni.

Toimintani on rekisteröity Aluehallintoviraston (AVI) yksityisten sosiaalipalveluiden palveluntuottaja rekisteriin. Otan asiakkaita vastaan niin itse maksavana kuin ostopalveluna kunnan, kuntayhtymän ja sairaanhoitopiirin  maksusitoumuksella.

Koulutus:

Kehitysvammaistenhoitaja (1994)

Sosionomi (AMK) (2001)

Ratsastusterapeutti-SRT (2020)

Lisäksi olen suorittanut hevosavusteisen sosiaalipedagogiikan täydennyskoulutuksen (2019)