Kenelle?

Palvelumme sopivat lähtökohtaisesti kaikille. Jokaisen ihmisen perustarve on tulla nähdyksi ja kuulluksi, johon työskentely hevosen kanssa vastaa aina. Pitkä työkokemus mielenterveys -ja päihdekuntoutujien parissa, sekä vammaispalveluissa painottavat erityisosaamiseni  erilaisten riippuvuuksien, pelko-ahdistus -ja masennustilojen tutkimisessa ja työstämisessä, sekä neuropsykiatrisen kuntoutuksen toteuttamisessa.

Palvelutarjontaan kuuluu ratsastusterapian lisäksi elämyksellistä toimintaa. Tarpeeseesi sopivan palvelun löydät sivulta Palvelut.

Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta hevosista. Ratsastusterapia ja elämyksellinen toiminta eivät ole ratsastuksen opettelua vaan ytimessä on hevosen, ihmisen ja ympäristön välinen aito kohtaaminen. Hevosen kanssa tallissa työskentely, hevosen käsittely ja ratsastus toimivat vuorovaikutuksen työmenetelminä.

Ainoat vaatimukset ovat, että kykenet toimimaan tallilla rauhallisesti sekä ottamaan vastaan annettuja ohjeita ja toimimaan niiden mukaisesti. Työskentelen pääsääntöisesti ilman avustajaa, joten pystyt liikkumaan itsenäisesti myös, mikäli sinulla on liikkumiseen apuvälineitä.

Tapaamisten sisältö suunnitellaan yksilöllisesti asiakkaan toiveiden, tarpeiden, toimintakyvyn ja tavoitteiden pohjalta. Voit varata ajan maksuttomalle vierailulle, jossa voimme keskustella tarkemmin sinulle sopivasta palvelusta tai kuntoutustarpeesta.